Werving en Selectie Impuls

Werving en Selectie Impuls van HiTalent is een op maat gesneden service. Een service die één of meerdere stappen uit uw Werving- & Selectieproces overneemt. Of het nu gaat om het opstellen van het functieprofiel / rollenprofiel, de voorselectie van de kandidaten of het houden van tests en assessments, HiTalent regelt het voor u! HiTalent Werving en Selectie Impuls zorgt voor de concrete invulling van:

 • de gevraagde werkzaamheden,
 • de uit te voeren rollen,
 • de benodigde kennis en ervaring, vaardigheden en talent,
 • het terugbrengen van de menselijke maat,
 • het gewenste gedrag

HiTalent heeft met de Werving en Selectie Impuls de hands-on tool in handen om direct de werkelijke vacaturebehoefte inzichtelijk te maken. Onderscheidend, vernieuwend en gericht op toekomstige processen!

Samen met u

Natuurlijk blijft u de controle houden. Alleen: wij doen het werk. Namens u en, daar waar nodig, in uw huisstijl. En via uw eigen online dashboard heeft u continue inzicht in de voortgang van het proces én alle sollicitanten!

Voordelen op een rij

 • U bespaart op de Werving- en Selectiekosten,
 • U houdt controle over het selectie- en aannameproces,
 • U heeft sneller de juiste professional op de juiste plaats.


Traject Werving en Selectie Impuls

 1. Inventarisatiegesprek (wat is de oorzaak van de vacature, welke rollen, competenties en gedrag moeten worden ingevuld? Wat wordt er in de nabije toekomst verwacht? Etc.
 2. Uitvoering werving- en selectietraject,
 3. Implementatie (Start nieuwe medewerker),
 4. Evaluatie en bijsturing (Ook tijdens werving- en selectietraject).

U blijft in controle

Speciaal voor uw vacature richten wij een online dashboard voor u in. Op dit dashboard waarop u gedurende het gehele traject 24/7 toegang heeft, krijgt u inzicht in:

 • De status van het traject,
 • De kandidaten en cv’s,
 • De geplande activiteiten,
 • Alle communicatie-activiteiten.

Traject Werving & Selectie Impuls

Wervingscampagne en -middelen

Website
Uiteraard krijgt uw vacature ruime aandacht op onze website. Via de speciale vacaturepagina schrijft de kandidaat zich ook in. De gegevens van de kanidaten zijn voor u direct te zien op uw dashboard. Uiteraard plaatst u de vacature ook op uw eigen website met daarbij een directe link naar het inschrijfformulier op onze site.

Netwerken
Voor het werven van geschikte kandidaten maken we gebruik van verschillende kanalen en netwerken. Zo kunnen we putten uit ons eigen bestand van beschikbare kandidaten en gebruiken we ons eigen HiTalent netwerk van meer dan 3.500 relaties om de vacature onder de aandacht te brengen. Daarnaast zorgen we ervoor dat u de middelen (functieprofiel, afbeeldingen) krijgt om in uw netwerk uit te zetten.

Social Media
Tegelijkertijd plaatsen we diverse status-updates op onze HiTalent social mediakanalen Twitter, Facebook en LinkedIn. Hiervoor maken we specifiek geschikte afbeeldingen waarop de vacature onder de aandacht wordt gebracht. We vervaardigen deze afbeeldingen niet alleen in onze huisstijl, maar ook in uw huisstijl zodat u deze ook op uw social media kanalen kunt plaatsen.

Rollen in plaats van functies

Rollen en functies kunnen elkaar prima versterken, maar elkaar ook behoorlijk in de weg zitten. De doelstellingen van een functiehuis zijn meestal anders dan een goed en duurzaam raamwerk van rollen.

Waar het functiehuis inzet op structuur, grip en inzicht, zet een raamwerk van rollen in op flexibiliteit, inzet van talenten, professionaliteit en teamontwikkeling.

Waarom Rollen?

Door diverse in- of externe oorzaken wordt van organisaties steeds meer flexibiliteit gevraagd. Bovendien werken organisaties steeds meer op basis van projecten. Daar komt nog bij dat door de steeds wisselende omgevingsfactoren, organisatiedoelstellingen minder concreet zijn.

Een traditioneel functiehuis, met een statische taakinhoud, vaste kaders, scherp afgebakende verantwoordelijkheden en bevoegdheden, is daarom in veel organisaties niet langer houdbaar. Het denken in en werken met rollen en competenties wint daarom steeds meer terrein.

VRAGEN TRADITIONEEL VANDAAG
Wat is werk? Een baan Een (aantal) rollen
Wat omvat werk? Een functie (ICT, verkoop, management, etc.) Een herkenbare bijdrage (adviseren, regisseren, verslagleggen, etc.)
Wat doe je? Ik vervul een functie en voer taken uit Ik draag bij aan teamresultaten en voeg waarde toe
Wat omvat werk? Verantwoording voor mensen en * COPAFIJTH Projecten en werk dat waarde toevoegt
Hoe groeit werk? Verticale carrière en daardoor meer verantwoording voor meer mensen en middelen Horizontale carrière met meer verantwoording door kennis en kunde
Hoe (h)erkent men jou? Aan jou rang, grootte van je team en kantoor Aan jou rang, grootte van je team en kantoor
Hoe geef ik leiding? Sturen op aantallen en verantwoordelijkheden Teams bouwen, professionaliteit en bijdragen
Hoe ben je succesvol? Bredere vaardigheden en meer macht Verdiepte vaardigheden, erkenning door collega's
Welke hulpmiddelen zijn er? Functiehuis, competenties, organogram procedures, opdrachten "van boven" Rollen framework, talenten, ontwikkelmodellen, kennisbank, delen van waarden


* COPAFIJTH betekent: Commercie & Communicatie, Organisatie, Personeel, Administratieve organisatie, Financiën, Informatievoorziening, Juridische zaken, Technologie en Huisvesting.

Interesse?

Geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor uw organisaties te verkennen? Neem contact op met Gerben Brinkman (tel: 06-41114876 | g.brinkman@hitalent). Of vul direct het contactformulier in.