Meester en Gezel 2.0 | Innovatiemotor voor organisatie en arbeidsmarkt

De werkplek is de beste Leerplek

HiTalent is in 2010 opgericht door Gerben Brinkman. Zijn kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling en bemiddeling van mensen heeft hij gebundeld in HiTalent. HiTalent heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt naar een netwerk-/kennisorganisatie gericht op het begeleiden van mensen en organisaties in hun ontwikkeling waarbij het uitgangspunt is dat de werkplek de beste leerplek is.

Meester en Gezel in de nieuwe tijd

De Meester en Gezel formule werd in de middeleeuwen succesvol gehanteerd om vakkennis over te dragen van meester naar leerling. Tegenwoordig kan de meester echter ook veel leren van zijn leerling. HiTalent is in 2010 opgericht om deze formule nieuw leven in te blazen en geschikt te maken voor het oplossen van ingewikkelde organisatie- en arbeidsmarkt vraagstukken. Het succes van meester en gezel 2.0 zit hem in het stimuleren van het zelflerend vermogen van mensen waardoor organisaties in staat zijn te op duurzame wijze te veranderen, zonder dure adviseurs.

“De missie van HiTalent is kennis, houding en gedrag van mensen vastleggen en bruikbaar maken voor de ontwikkeling van mens en organisatie”

Kernactiviteiten
HiTalent werkt vanuit 4 kernactiviteiten die met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. Dit zijn:

Gilde 2.0 | Ontdek - Ontwerp - Ontmoet - Ontwikkel
Het gilde is onlosmakend verbonden met de meester en gezel formule. Het gilde heeft bij HiTalent ook een een nieuw jasje gekregen, wij noemen het kennisgildes. HiTalent heeft inmiddels 5.000 professionals (MBO+ of hoger) gekoppeld aan de kennisgildes en groeit dagelijks. Deze professionals hebben allen gemeenschappelijk dat ze het leuk vinden om zichzelf te ontwikkelen en hun kennis te delen. Deze professionals worden door HiTalent gematcht aan opdrachten of vacatures. Voor een overzicht van beschikbare professionals klik hier.


HiTalent | Voor uw organisatie

Opdrachten die HiTalent heeft uitgevoerd zijn zeer uiteenlopend. Zo ondersteunen we organisaties om een nieuwe strategie uit te zetten, de HR organisatie in te richten, een flexpool in te richten, nieuwe medewerkers te werven of afscheid te nemen van medewerkers.

HiTalent | Voor u zelf

U kunt zich als particulier ook aansluiten bij HiTalent voor begeleiding naar een nieuwe baan of opdracht of om werkervaring vast te laten leggen in een portfolio. Om ingezet te kunnen worden is het volgen van traject -Maak werk van uw Meesterschap- een voorwaarde.

Inmiddels heeft HiTalent meer dan 250 mensen met veel succes en waardering voor onze persoonlijke aanpak mogen begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan of opdracht. Via het gildesysteem blijven onze professional aangesloten bij HiTalent.


Netwerk organisatie
HiTalent is een netwerkorganisatie en gericht op het uitvoeren van projecten waar kennisoverdracht centraal staat. Per project worden de juiste professionals geselecteerd uit de kennisgildes van HiTalent.

Wij maken graag kennis!
Wilt u meer informatie over HiTalent? Wij maken graag kennis met u.


HiTalent Menukaart

Open folder >>