Maak werk van uw Meesterschap | Workshop

Uw werkervaring is meer waard dan u denkt!

In een avondprogramma leer je te werken met een portfolio. Aan de orde komen de volgende onderwerpen:

  • Waarom is een portfolio zo belangrijk?
  • Hoe bouw ik een portfolio?
  • Wat kan ik er nu mee doen?
  • Wat kan ik er in de toekomst mee doen?
  • Je krijgt alle tools om een SuccesCV te bouwen

Bouw een SuccesCV gericht op je toekomst

Voorafgaand
Voorafgaand aan de workshop is er een voorgesprek waarin je een aantal opdrachten krijgt ter voorbereiding op de workshop. Ook krijg je toegang tot je eigen e-portfolio en de -Maak werk van uw Meesterschap Toolkit- met handige tips en trucs.

Tijdens
Tijdens de workshop leer je hoe je je werkervaring vast kan leggen en hiermee je CV kan versterken. De uitkomst is dat je inzicht krijgt in je eigen ontwikkelrichting. Met deze ontwikkelrichting voer je makkelijker het gesprek met je (nieuwe) leidinggevende.

Na
Na de workshop vindt nog 1 contactmoment plaats om je CV te finetunen. Indien gewenst is het mogelijk om aanvullende ondersteuningadvies te krijgen.

Ontwikkelen om bij te blijven

70% van de werkende beroepsbevolking heeft de behoefte om zichzelf te ontwikkelen maar vindt het moeilijk om hier op een gestructureerde manier mee bezig te zijn. HiTalent heeft praktische tools om antwoord te geven op: Wie ben ik? Wat kan ik? en Wat wil ik?

Voor wie?

Deze workshop is gericht op mensen die zich willen ontwikkelen en/of hun kennis willen delen ongeacht leeftijd, van student tot en met gepensioneerde. De workshop legt de basis voor individuele- en/of organisatieontwikkeling.

Wat kan ik er verder mee?

Deze workshop legt de basis voor mogelijk vervolgtrajecten:

Wanneer?

De workshop wordt elke laatste donderdag van de maand gehouden en vinden plaats via een online sessie. We starten om 20:00u en eindigen om 21:30u.

Wat kost het?

U betaalt voor de workshop €195,- incl. BTW. Studenten kunnen deelnemen voor €95,-.


Wil je deelnemen aan de workshop? Meld je dan nu aan!