De snelste route naar een nieuwe baan of opdracht

Maak Werk Van Uw Meesterschap | Voor uzelf

HiTalent biedt mensen die zichzelf willen ontwikkelen en hun kennis willen delen het traject “Maak werk van uw meesterschap” aan. U gaat actief aan de slag met het beschrijven van uw werkervaring in uw portfolio. Uw portfolio is namelijk de basis voor uw eigen profilering. Het profileringstraject wordt afgesloten met een presentatie voor een geselecteerd bedrijvenpanel of een exclusieve 1:1 presentatie met een relatie uit het grote netwerk van HiTalent die u verder kan helpen in uw loopbaan. Aansluitend is er een netwerktraject (optioneel) wat zorgt voor toeleiding naar de (nieuwe) baan of opdracht.

Resultaat

  • Inzicht in uw eigen werkervaring
  • Sterke profilering van uw werkervaring
  • Instrument om de baan te vinden die u wilt
  • Versteviging van uw positie op de arbeidsmarkt
  • Focus op uw toekomst
  • Aansluiting naar onderwijs/diploma
  • U investeert in uzelf, hierdoor onderscheidt u zich op de arbeidsmarkt.

De ervaringen van de deelnemers

Lees de ervaringen van deelnemers op de beoordelingssite Springest.nl.

Voor jong en oud in ieder beroep en sector

HiTalent heeft al honderden kandidaten begeleid naar een baan, opdracht en/of diploma in techniek/ICT, zorg, dienstverlening en logistiek. Of u nu starter bent of net bent gestopt met een opleiding of bijna met pensioen gaat, Maak werk van uw Meesterschap is voor iedereen van toegevoegde waarde. Als u het maar leuk vindt om uw kennis te delen en u zichzelf verder wilt ontwikkelen, hoe groot of klein dit ook mag zijn.

De stappen in een Infografic

De stappen zijn verder uitgewerkt in de infografic aan de rechterzijde, klik en open de pdf, die u ook kunt downloaden of printen.

Binnen 3 maanden een nieuwe baan

De ervaring leert dat gemiddeld 80% van de deelnemers binnen drie maanden na afronding van het Profileringstraject de nieuwe werkplek heeft gevonden. De cijfers op op een rijtje (per 15-4-2021):

Aantal kandidaten: 301
Aantal maanden tot nieuw baan, per jaar:
2021 : 2,1
2020 : 3,5
2019 : 1,6
2018 : 2,6
2017 : 3,3
2016 : 3,7
2015 : 5,8
2014 : 6,9
2013 : 4,1
2012 : 4.0
2011 : 1,7

Ontwikkeling op of naar de werkplek

HiTalent beschikt over professionals (vanuit de kennisgildes) die u op persoonlijk maar ook op inhoudelijk vlak kunnen coachen/begeleiden op of naar de de nieuwe werkplek. De begeleiding kan van korte korte duur zijn maar kan ook -in het kader van een opleiding of route naar een diploma- langere tijd in beslag nemen. HiTalent begeleidt en adviseert organisaties om deze meester- en gezel trajecten in te richten.

Investering

Het traject ''Maak werk van uw Meesterschap'' is een traject op maat. De investering is daarom afhankelijk van uw wensen. U ontvangt een vrijblijvende offerte waarin we de afspraken vastleggen zodat u weet wat u kunt verwachten. Bij de offerte houden we rekening met draagkracht en bemiddelbaarheid.

Start met een workshop

Wij nodigen u uit om als kennismaking eens mee te doen met een workshop waar u alle tools al aangereikt krijgt. De workshops zijn er maandelijks (vanaf € 95,-). Voor meer informatie over inhoud, data en aanmelding klik hier.


Maak een afspraak voor kennismaking

Voor een persoonlijke toelichting of een afspraak voor kennismaking kunt u mailen naar info@hitalent.nl of u kunt bellen naar 074-3490502. Ook kunt u online ons contactformulier invullen.