Zonder school een Vakdiploma!

Je hebt meer ervaring en talent dat je denkt

Als mens groei je je hele leven. Met alles wat je mee maakt én alle ervaring die je op doet groei je. Niet alleen als professional maar als mens in zijn geheel. Werk is een belangrijk deel van met menselijk bestaan. Betaald- maar ook niet betaald. Werk is een prestatie leveren aan een ander die deze prestatie beoordeelt en waardeert. Je voegt waarde toe aan die ander; binnen een bedrijf, een gezin, vrijwilligersorganisaties, sport, ed. Ook door het lezen van boeken voeg je waarde toe… aan jezelf.

Maak een tussenstop in je loopbaan

Sta eens stil alles wat je kent en kunt; het is vaak bijzonder wat jij gewoon vindt. Er zit veel bijzonders in ieder. Denk er eens over na. Denk eens over een objectieve waardering van alles wat je in je leven hebt geleerd. Dus niet alleen op school en vaak juist niet op school.

Wat zou het interessant zijn om al je ervaring en opgedane kennis eens op waarde te beoordelen en op te (laten) tekenen, objectief en gecertificeerd. Natuurlijk moet je wat je beweerd ook staven met bewijsmateriaal.

Van Portfolio naar Diploma

Een EVC-traject biedt u de mogelijkheid om een HiTalent portfolio te koppelen aan voor u passende opleidingsstandaard (MBO of HBO) en hiermee een officieel diploma te behalen. HiTalent werkt hierbij samen met erkende EVC aanbieders.

Maak een afspraak voor kennismaking

Voor een persoonlijke toelichting of een afspraak voor kennismaking kunt u contact opnemen met Gerben Brinkman. Hij heeft al 10 jaar ervaring met het begeleiden van mensen naar een diploma via EVC-routes. Gerben is bereikbaar op nummer 074-3490502 of via mail g.brinkman@hitalent.nl

.. of start met een workshop

Wij nodigen u uit om als kennismaking eens mee te doen met een workshop waar u alle tools al aangereikt krijgt. De workshops zijn er maandelijks (vanaf € 95,-). Voor meer informatie over inhoud, data en aanmelding klik hier.


Samengevat in een korte video