Symposium NVP 'HR back in shape' | 20 juni 2018 | @Hogeschool Windesheim

Door Mink Klein Wolterink, 8 mei 2018 08:00u

NVP Overijssel organiseert in samenwerking met Hogeschool Windesheim en P&O Netwerk op woensdag 20 juni a.s. het symposium ‘HR back in shape!’. NVP-leden, alumni van Hogeschool Windesheim en leden van P&O Netwerk en andere HR professionals zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor dit inspirerende symposium, dat mede mogelijk is gemaakt door 'Ja HRM'.

Organisaties keren steeds meer terug naar de “bedoeling”. Het terugdringen van bureaucratie en professionals in hun kracht zetten is een grote uitdaging voor organisaties. Hoe draag je hier als HR-professional aan bij?

OM TE BEGINNEN neemt Guido Heezen, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, marktleider in klanten- en medewerkersonderzoek, schrijver van o.a de boeken “Winnen met uw medewerkers” en “het verborgen potentieel van Nederland”, je mee tijdens een inspirerende inleiding. Zijn filosofie is: “organisaties die goed in contact staan met hun eigen medewerkers en klanten zijn organisaties die duurzaam beter presteren”.

DAARNA kun je tijdens twee rondes kiezen uit een ruim aanbod van workshops aansluitend op het hoofdthema, verzorgd door verschillende organisaties.

Deze workshops worden vanuit twee invalshoeken gegeven:
1. de rol van de HR professional – informatie verkrijgen uit de praktijk
2. de persoonlijke kant van de HR professional – zelf ervaren en doen.

Thema’s die in de workshops terugkomen zijn o.a.: waarderend perspectief/ werkgeversimago/ inclusieve arbeidsmarkt/ systemisch werken/ interventies door digitale data /prioriteren.

Programma

13.00 - 13.30 uur Inloop
13.30 - 14.30 uur Inleiding hoofdspreker
14.30 - 14.45 uur Pauze
14.45 - 16.00 uur Workshopronde 1
16.00 - 16.30 uur Pauze met lichte snack
16.30 - 17.45 uur Workshopronde 2
18.00 - 19.00 uur Eten en netwerken

Locatie

Hogeschool Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle.
Gebouw X, eerste verdieping.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Monique Mijsbergh, email mmijsbergh@deltion.nl
Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen ed. kun je contact opnemen met de afdeling Activiteiten, tel. 033-2473481, e-mail activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten

Deelname aan dit symposium is gratis voor NVP-leden en alumni van Hogeschool Windesheim.
Leden van P&O Netwerk betalen € 35,-.
Niet-leden betalen € 50,-.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 4 PE punten


Aanmelden

Aanmelden voor dit symposium? Klik hier


Over NVP
De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) is hét netwerk voor HR-professionals. Bij de NVP zijn 3.000 professionals aangesloten die zich bezighouden met HR-strategie, arbeidsverhoudingen, werving en selectie, innovatie in HR, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen.

Website NVP: Klik hier

Eventueel contact kan worden opgenomen met Gerben Brinkman, bestuurslid NVP kring Twente.

Telefoon: 06-41114876
E-mail: g.brinkman@hitalent.nl