HiTalent ICT Gilde: één been in de business, één been in de ICT

Het ICT Gilde bestaat uit gedreven personen die ruime ervaring hebben in de ICT branche. Zij dragen een rugzak met de fijne kneepjes van het vak. Deze ‘meesters' hebben in de loop der jaren hun interesse verplaatst van resultaatgericht naar kennisgericht.

Hoe sprokkel en bundel je kennis om tot het gewenste resultaat te komen? Dat is de vraag voor menige organisatie om ICT een waardevolle bijdrage te laten leveren aan de business: “met één been in de business en één been in de IT” en niet omgekeerd.

Kennisoverdracht en kennisbehoud is het motto van het ICT Gilde. Veelal is de kennis al latent in huis bij een organisatie, zowel businesskennis, functionele kennis en in mindere mate technische kennis. Aldus van functies naar rollen. Begeleid een medewerker in de rol van ‘gezel’ en er gaat een wereld voor de organisatie open. Het HiTalent ICT Gilde is daar een ‘meester’ in.

ICT Gilde | Specialismen

Het ICT Gilde heeft een keuze gemaakt voor enkele functionele specialismen, eerst de mens dan de techniek, welke een breed scala van de ICT vraag dekken. Van een ‘keiharde’ aanpak op het vlak van interim- en projectmanagement tot het coachen, trainen en opleiden van medewerkers.

Dat alles onder de aanpak “Pragmatisch, korte lijnen, houd het simpel en laat het vergaderen aan de dominees over”.


ICT Gilde Diensten

Het ICT Gilde kan u praktisch ondersteunen met enkele relevante diensten. Of het nu gaat om het invullen van een tijdelijk capaciteitsgebrek of de behoefte aan een sparringpartner over een ICT-uitdaging. HiTalent heeft een passend aanbod.


Kennis maken om te leren van elkaar

Het ICT Gilde maakt graag kennis met u. Om uw ICT uitdagingen te begrijpen of om te leren van elkaar. Onze ervaren GildeMeesters staan klaar om kennis te maken. Bel Gerben Brinkman, 06-41114876 of mail via ons contactformulier >>


ICT Gilde | Blog

Gezel Blind zoekt meester
Gezel Blind zoekt meester

Het zal niemand ontgaan zijn: “We” gaan niet naar het EK 2016 in Frankrijk. Het is onze vedetten dus niet gelukt, ook niet onder aanvoering van routinier en bondscoach Danny Blind. Hoe kan dat nou? Iedere bondscoach in Nederland heeft wel een verklaring voor dit debacle. “De bondscoach mist ervaring als coach”, ”De verwende spelers hebben sterallures en zijn met van alles behalve met voetbal bezig”. “We missen.....lees verder >>


ICT Gilde | Evenementen

Handen uit de mouwen
Handen uit de mouwen

ICT | Bootcamp
We gaan er flink tegen aan tijdens het ICT Bootcamp. Handen uit de mouwen en knallen. Aan de slag met de nieuwste technieken die je in korte tijd onder de knie krijgt. Dit mag je niet missen! Houd onze website in de gaten voor informatie over de definitieve datum.