Evenementen historie

Onderstaande evenementen hebben al plaats gevonden. Volg HiTalent via Twitter, Facebook, Google+ of schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe evenementen.


15 november 2018 | Haal de Handrem van je bedrijf!
Veel ondernemers zijn intensief met hun bedrijf bezig en zijn gericht op groei. Toch zijn er diverse factoren waardoor de groei minder hard gaat dan gewild. Om de belemmerende factoren in beeld te brengen is het Klaver4 model ontwikkeld om inzicht te krijgen welke onderdelen een rem op je groei zetten. Ter voorbereiding van deze kennissessie wordt je de mogelijkheid geboden online de Klaver4 groeiscan te maken voor je eigen bedrijf.
Deze kennissessie wordt gegeven door drs. Geert Haisma, ontwikkelaar van het Klaver4 model. Hij heeft het model zelf bij vele organisaties toegepast en gebruikt dit om samen met zijn klanten een gericht Toekomstplan voor groei op te stellen. Lees meer >>


3 & 5 november 2015 | Week van de Arbeidsmobiliteit Stedendriehoek
Op 3 en 5 november 2015 verzorgden 15 professionals waaronder HiTalent (5 november), een informatief en stimulerend programma rondom arbeidsmobiliteit. Vragen als: Welke vormen van arbeidsmobiliteit zijn er?, Hoe organiseer ik arbeidsmobiliteit? kwamen uitgebreid aan de orde. Werkgevers, strategen én werknemers vormden het publiek bij deze informatieve week. Lees meer >>


14 oktober 2015 | Kennissessie | Gedragsverandering binnen 6 uur | Cees Min
Cees Min sprak tijden het symposium Succesvol Sociaal Ondernemen op 17 september jl. over het leidinggeven in de nieuwe tijd en hoe we dit voor elkaar moeten krijgen. Inderdaad, u leest het goed: moeten krijgen om uw organisatie klaar te stomen voor de toekomst. Daarvoor zijn gedragsverandering en het leren van elkaar onmisbaar.

Speciaal voor de deelnemers aan dit symposium heeft HiTalent Dr. Cees Min bereid gevonden om op woensdag 14 oktober 2015 aan een select gezelschap de clou hiervan te onthullen. Lees verslag>>


17 september 2015 | Symposium Succesvol Sociaal Ondernemen
Pact MVO Hengelo organiseert in samenwerking met Kennispartners: Werkplein Twente, Adviesbureau de Overstap, ROZ, HiTalent, NVP en PSO adviesburo op 17 september 2015 het symposium “Succesvol sociaal ondernemen”. Locatie: Stork Thermeq te Hengelo. Klik hier voor meer informatie.


30 oktober 2014 | GildeCafé | The Humanizing Turn | spreker Cees Min
HiTalent nodigt u uit voor het eerste GildeCafe. Voor dit GildeCafe hebben wij Cees Min gevraagd om zijn visie te delen rondom het thema leidinggeven in De Nieuwe Tijd. Welkom zijn leidinggevenden die open staan voor verandering. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Voor terugblik en documentatie van deze bijeenkomst klik hier.


26 september 2014 | Ontbijtsessie | Wanneer wordt u wakker?
HiTalent organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met sterrenhotel 't Lansink. Welkom zijn leidinggevende directeuren/ managers. Voor terugblik en documentatie van deze bijeenkomst klik hier.