Kennissessie I Haal de Handrem van je bedrijf!

Veel ondernemers zijn intensief met hun bedrijf bezig en zijn gericht op groei. Toch zijn er diverse factoren waardoor de groei minder hard gaat dan gewild. Om de belemmerende factoren in beeld te brengen is het Klaver4 model ontwikkeld om inzicht te krijgen welke onderdelen een rem op je groei zetten. Ter voorbereiding van deze kennissessie wordt je de mogelijkheid geboden online de Klaver4 groeiscan te maken voor je eigen bedrijf.
Deze kennissessie wordt gegeven door drs. Geert Haisma, ontwikkelaar van het Klaver4 model. Hij heeft het model zelf bij vele organisaties toegepast en gebruikt dit om samen met zijn klanten een gericht Toekomstplan voor groei op te stellen.

Over het GildeCafé

Het GildeCafé is een initiatief van HiTalent. Het GildeCafé biedt de ontmoetingsplek waar in een informele setting rondom een vraagstuk of actueel onderwerp kennis en ervaring wordt uitgewisseld.

Geert Haisma

Geert Haisma is bestuurskundige en 25 jaar geleden afgestudeerd op risicomanagement. Hij heeft meerdere MKB bedrijven (NAR,Akyla, BeeBee) opgericht en heeft deze doorontwikkeld
en later verkocht. Haisma heeft in Enschede in de gemeenteraad gezeten (fractievoorzitter VVD) en heeft daarna jaren in het bestuur gezeten van MKB Twente om de bedrijfsbelangen bij de overheid te vertegenwoordigen. Haisma is vanaf 2008 mede initiatiefnemer en kerndocent van de Masteropleiding Risicomanagement aan de Universiteit Twente.

Hij is directeur van adviesbureau Haisma en is gespecialiseerd in
bedrijfskundig advies en helpt MKB bedrijven groeien met advies en als sparringpartner van de ondernemer. Ook treedt
Haisma regelmatig op als mediator binnen directies/aandeelhouders en helpt bedrijven met financiering.

Klaver4 model

Haisma heeft het Klaver4 model voor MKB bedrijven ontwikkeld waarmee snel een integrale bedrijfsscan kan worden gemaakt. Deze scan is kosteloos online te maken nadat u zich heeft aangemeld voor deze kennissessie.

Voor wie?

Deze kennissessie is bedoeld voor directies en managers.

Programma

Donderdag 15 november 2018

15.45 uur: ontvangst met koffie/thee
16.00 uur: presentatie en interactie | Geert Haisma
17.30 uur: afsluiting en tijd voor een borrel!

Aan dit Gilde Café zijn geen kosten verbonden.
Voor meer informatie bel naar Gerben Brinkman 074-3490502
of mail naar:g.brinkman@hitalent.nl

Waar

Kantoor HiTalent
Amarilstraat 11 in Hengelo

Aanmelden

Meld je aan door hier te klikken of op onderstaande button.